top of page

VM-kalender 2019


Youthstream har netop udsendt den nyeste udgave af VM-kalenderen for 2019, og som I kan se, så drejer det sig igen om 20 runder for TKO og co, der nok engang skal lidt rundt på de forskellige kontinenter. MX-Index er personligt spændte på de to kinesiske GP'er, ligesom vi også garanterer at være til stede på Assen til Motocross of Nations! Og, og, og, læg mærke til at det svenske GP igen figurerer på listen! Der har været forskellige ting i vejen for et GP hinsidan de seneste par år, så vi holder naturligvis et vågent øje med den situation, ligesom vi også glæder os til at se hvor sæsonen ender med at starte! (Dog stadig ikke noget dansk GP. Nu hvor Formel 1 virker umuligt, burde noget af al den indsats derfra, måske væltes over i noget mere fornuftigt, og rajti' motorsport? Bare en tanke.) Vi glæder os til 2019! #gotko

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page