top of page

Ny teamkammerat til Mikkel Haarup


Sæsonen er slut, og enhver rigtig crosskarl ved, at det er tid til at kigge på, hvor alle VM-stjernerne havner til næste år, og at det i virkeligheden er meget mere spændende end man lige går rundt og tror. En del kontrakter er allerede på plads - det skal vi nok se nærmere på i månederne der kommer - men der er også en del kørere der mangler et sted at køre. Ice One Husqvarna Factory Racing har sagt farvel til Gautier Paulin og Max Anstie, så der var sæder ledige ved siden af danske Mikkel Haarup - der jo fortsætter i EMX250 - i Husqvarnas fabriksteam i MXGP-klassen. Men nu er en af pladserne besat, da man i dag har meldt ud, at tidligere MX2-verdensmester, Pauls Jonass bliver ny mand i hvidt i 2019, hvor han skal forsøge at hjemtage titlen i MXGP-klassen.

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page