top of page

Frederik er tilbage


Frederik Højris havde god fart på til DM-finalen, men desværre så sluttede den med en tur på hospitalet, og en skade i ryggen. Nu er han dog tilbage på cyklen igen, og han er også på startlisten, når der skal køres supercross i Zuidbroek i weekenden. Vi fik derfor en status fra ham, på skaden, på fornemmelsen og på hvad vintersæsonen ellers kommer til at bringe. Her er hvad han svarede.

Frederik Højris: "Det er heldigvis gået rigtig stærkt med at komme ovenpå igen, efter den rygskade jeg pådrog mig i Næstved. Jeg er tilbage på cyklen, og mærker stort set ikke noget til problemer i ryggen, så det er en lettelse. Jeg kæmper stadig lidt med skulderen, men ikke værre end at jeg kan holde det ud. Jeg har kørt fem timer siden Næstved, indtil videre, efter at jeg har fået grønt lys til at køre på cyklen igen, så det er ikke meget det er blevet til, men alligevel så tager jeg turen til supercross i Zuidbroek i næste weekend. Det er et hårdt felt, men jeg håber da at kunne snige mig i en finale, hvis jeg skal sætte en målsætning. Jeg elsker virkelig at køre supercross, så jeg ser frem til en vinter fuld af SX. Så må vi se hvordan det går!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page