top of page

Resultater fra Zuidbroek


En stor mængde danskere var i Holland i weekenden, for at kæmpe om tingene til det hollandske supercross i Zuidbroek, og vi har lige fundet lidt resultater frem til dig.

Der var dog god kamp til danskerne i de internationale pro-klasser SX1 og SX2, men de danske kørere gjorde alligevel en god figur. Kim Sørensen og Frederik Goul Jensen var til start i SX1, og de kæmpede bravt, men desværre blev semifinalen topresultatet for begge gutter.

Du kan se det samlede resultat for SX1 her: https://speedhive.mylaps.com/Championships/73240

I SX2 var der også danskere til start, og her nåede både Sam Korneliussen og Kenneth Kaalund en semifinale hver, imens Frederik Højris måtte trække sig med en brækket hånd - efter ellers at have vist gode takter på banen.

Du kan se det samlede resultat for SX2 her: https://speedhive.mylaps.com/Championships/73239

Men der var mange flere danskere i aktion, i stort set alle klasser, og derfor har vi lige fundet de individuelle resultater frem fra de enkelte aftener, hvor der blandt andet var en sejr og stærk kørsel af Mathias Tang, og podier til Danmark i både 65 og 85. Men du kan finde alle danskerne her:

Foto: Tineke Barels Photography

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page