top of page

Tang med pokaler i Holland


Det er efterhånden et par år siden Mathias Tang sidst prøvede kræfter med supercross, men i den forgangne weekend var han på startlisten i SX2 Nationaal-klassen i Zuidbroek, og det endte med at gå over al forventning. Her er hans egne ord om weekenden.

Mathias Tang: "Jeg har været en tur i Zuidbroek og køre supercross, sammen med Thomas Rasksen. Min første gang tilbage på en supercrossbane i 2 år. Trods manglende træning, følte jeg mig super godt tilpas på banen hurtigt og fik sprunget hoppene allerede første aften. Lørdag var første raceday, hvor jeg satte en rigtig hurtig tid i vores træning, men i tidskvalen vælter jeg på en af de første omgang i et venstresving, stille og roligt, men slår knæet som hævede op og der kom meget væske i, hvilket gjorde det svært at bukke benet. Jeg fik dog sat en tid som nummer 3. I det indledende heat fik jeg en skidt start og blev kørt af på første omgang, så jeg var sidst, men jeg fik kørt mig op som nummer 3, og kom så til bom som nummer 6 i finalen. I finalen tager jeg starten og fører fra start til slut. Søndag blev kørt på en lidt anden måde, med 1 træning og 1 tidkval' - hvor jeg satte hurtigste tid - og derefter 3 pointgivende heat. Første heat vinder jeg, men jeg bliver disket for at springe for gult flag. I andet heat får jeg en skidt start, men er hurtigt oppe som 2’er, men kan ikke finde en vej forbi trods et par forsøg. I sidste heat tager jeg starten og fører hele heatet, men jeg bliver desværre ikke samlet vinder på grund af første heat. Men jeg fik vist at jeg var hurtigst! Super sjov og lærerig weekend. Jeg ville dog hellere have kørt i inters-klassen, da niveauet er langt højere og det giver mere udfordring, men en god måde at komme igang igen, og jeg havde bestemt ikke glemt det! Jeg føler mig bedre tilpas på maskinen end nogensinde før og jeg glæder mig til at få kørt noget mere supercross!"

Foto: Klaus Rasmussen

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page