Startlister til Stuttgart og Tampere


Supercross-løbene ruller i vores del af verden, og det er heller ikke anderledes i den kommende weekend. Der er nemlig både danskere i aktion i Tyskland, hvor den tyske ADAC SX Cup sparkes i gang i Stuttgart, og i Finland, hvor der igen er supercross i Tampere.

Saml Korneliussen er enlig dansk maxi-kører på de tyske startlister, i SX2-klassen, imens der er en god flok danskere til start i 85-klassen. Find dem på startlisterne her:

SX1

SX2

SX3

(Vi holder øje med, om der skulle være livestream fra Tyskland.)

I Finland er der også danskere på pletten, hvor Nichlas Bjerregaard, Kim Sørensen og Kenneth Kaalund står på startlisten. Bjerregaards SX-debut? Hvordan kommer han til at gøre det? Se de finske startlister her:

SX Tampere

Foto: Tineke Barels Photography

Untitled-1.png
fxr.jpg
Facebook Nyheder