top of page

Glen Meier til Yamaha

Glen Meier har de seneste år været at finde på KTM for tyske Kosak Racing, men næste år bliver blåt for Glen, der kommer til at tørne ud på Yamaha for Team Specialmontering. Vi fik en status fra ham på det nye eventyr.

Glen Meier: "Jeg skal køre Yamaha næste år for, Team Specialmontering, med hjælp fra Easy MX og Yamaha Danmark. Jeg skal køre fuld DM MX2, ADAC Youngster Cup og så mange EMX250-afdelinger jeg kan. Jeg glæder mig rigtig meget til 2019 og jeg kan rigtig godt lide Yamahaen. Jeg kommer også til at have nyt nummer næste år, nemlig nummer 192, så hold øje med det! Jeg vil godt takke Team Specialmontering, Easy MX og Yamaha Danmark, og jeg ser frem til et godt samarbejde i 2019!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page