top of page

Check-in fra Nichlas Bjerregaard


Nichlas Bjerregaard har haft en begivenhedsrig sæson, der førte til et dansk mesterskab i MX1-klassen i første forsøg, og senest har han også fået kørt sit første supercross. Vi fik derfor en status fra Nichlas, ovenpå den skade han kørte med til DM-finalen, og ovenpå det finske supercross i Tampere.

Nichlas Bjerregaard: "Om mandagen efter DM'et fik jeg svar på scanningerne af min nakke, som viste at jeg havde fået en diskusprolaps i nakken, og grunden til jeg ikke rigtig havde nogle kræfter og ikke rigtig kunne styre armen, plus dovne fingre, var at diskusprolapsen var gået ind og trykkede på nerverne i min nakke, som går ud til armen. Efter styrtet i Sverige ugen inden DM-finalen troede jeg at det var skulderen jeg havde slået, men det hele stammede fra nakken. Men jeg har været til tjek igen her for et par uger siden og det hele skulle være mere eller mindre i orden, og jeg er begyndt at træne og køre på cyklen igen. Mit første supercross i Finland gik egentlig helt okay. Jeg havde bestemt mig for, at det bare var for sjov det hele, da jeg ikke hverken havde trænet det eller noget andet. Men fredagen gik egenlig okay, farten var god og det var helt vildt sjovt. Et styrt i alle de 3 heat jeg kørte, gjorde dog at jeg ikke kom med i finalen. Lørdagen gik derimod meget bedre. Jeg holdt den på hjulene og kørte mig i finalen, hvor jeg blev nummer 5, på trods af at jeg kørte i bommen og var sidst fra start. Alt i alt en sjov weekend! Jeg vil gerne sige tusind tak til alle som har hjulpet mig i sæson 2018. Uden dem var alt det her ikke lykkedes!"

Foto: Tampere Supercross

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page