top of page

Resultater fra Chemnitz og Geneve


Der blev kørt supercross to steder i går aftes. Anden afdeling af den tyske ADAC SX Cup rullede i Chemnitz, imens er stor mængde internationale stjerner, drønede omkring i Schweiz. Vi har lige fundet resultaterne til dig, så du kan holde dig opdateret, ligesom vi også har prøvet at samle informationer om livestreams til i aften.

I Tyskland gjorde danskerne det nemlig fint. Især Mads Fredsøe glimrede, ved igen at køre sig på podiet i SX3-klassen. Albert Legaard og Lucas Bruhn, sluttede som nummer 5 og 6 i samme klasse.

Sam Korneliussen var godt kørende i SX2-klassen, men her blev last chance inden finalen, endestationen for danskeren. I SX1-klassen kæmpede Frederik Goul Jensen også bravt, men feltet i Tyskland bliver stærkere og stærkere år for år.

(Når og hvis vi har et link til Livestream fra dagens race i Chemnitz, så smider vi det her: )

I Geneve var der også gang i løjerne, og især de amerikanske stjerner, virker allerede i hopla, til at AMA Supercross går i gang i januar!

Du kan gense finalerne i den sidste del af livestreamet fra i går, her:

Finalen i SX1-klassen så længe ud til gå til Zach Osborne, der dog smed den til sidst. Det betød at Justin Brayton kunne snuppe sejren foran Christian Craig, med Osborne på tredjepladsen. Vince Friese og Jordi Tixier sluttede top 5 af. I SX2 var det Adrien Escoffier der vandt, foran amerikanske Cameron McAdoo og Calvin Fonviellie.

Der køres også i Geneve i dag, og det vil du selvfølgelig gerne følge med i. Derfor har vi fundet links til livestream for dig.

Første del (med start klokken 20.00)

Anden del (med start klokken 22.00)

Foto: Steffen Schollbach / www.pixel-cross.com

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page