Resultater fra weekendens supercross


Der blev kørt supercross i både Tyskland og Schweiz i weekenden, og begge steder var der action. Der blev også fundet en samlet vinder, både i Chemnitz og i Geneve i går, og vi har derfor fundet nogle resultater til dig.

Til ADAC SX Cup i Chemnitz var der danskere på pletten, og her var vi stærkt repræsenteret i SX3-klassen. I lørdagens finale var det Albert Legaard der blev bedste dansker med en fjerdeplads, imens Mads Fredsøe holder sig til i den samlede tabel, med en sjetteplads i den finale, efter tre podieplaceringer i sæsonens tre første finaler. Det ser godt ud for de danske ungersvende!

Sam Korneliussen var igen med i løjerne i SX2-klassen, men for anden aften i træk, så blev last chance heatet lige inden finalen, endestationen for danskeren. Frederik Goul Jensen kæmpede igen imod overmagten i SX1, men danskeren gav hvad han havde.

Du kan finde alle resultater fra Tyskland her: https://www.supercross-chemnitz.de/de/Event-2018/Ergebnisse/SXC-2018_1303.html?sid=ouDxGpXJEGwQGj7j9ZxlZDonN3LANCqR

I Schweiz blev der også kæmpet, iblandt de mange internationale stjerner der var indbudt, men til slut var det Justin Brayton der blev SX1-kongen i alpelandet, selvom Justin Barcia tog anden dags finalesejr. I SX2-klassen var der også amerikansk sejr, da Cameron McAdoo vandt lørdagens finale, og samtidig titlen som prins af Geneve.

Resultater:

SX1, samlet:

1. Justin Brayton

2. Christian Craig

3. Justin Barcia

4. Vince Friese

5. Jordi Tixier

6. Cole Seely

7. Valentin Teillet

8. Greg Aranda

9. Zach Osborne

10. Fabien Iziord

SX2, samlet:

1. Cameron McAdoo

2. Adrien Escoffier

3. Julien Roussaly

4. Calvin Fonvielle

5. Anthony Bourdon

6. Thomas Do

7. Pierre Lozzi

8. Valentin Guillod

9. Jimmy Clochet

10. Melvin Regner

Foto: Steffen Schollbach / www.pixel-cross.com

Untitled-1.png
Facebook Nyheder

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.