top of page

bLU cRU 2019 - YZ65 - YZ85 - YZ125


Yamaha har i 2018 gjort meget for at fremme deres unge kørere, et arbejde der kulminerede i at danske Magnus Smith kørte sin Wozniak Racing YZ125 til et EM-sæde, ved først at gøre det godt til bLU cRU Cup finalen i Imola, og dernæst udmærke sig til den efterfølgende Masterclass. Og den indsats stepper den blå fabrikant op i 2019.

Nu kommer der nemlig også et bLU cRU koncept for dig der har købt en YZ65, en YZ85 eller en YZ125 ved en forhandler. Så hvis du som Magnus for eksempel har fået din YZ125 igennem YSR, så har du muligheden for at komme med på holdet. Der er både blå godter at hente, specielle træningssamlinger i Skandinavien, sammen med for eksempel Brian Kjær Jørgensen og andre kompetente trænere, ligesom du også får mulighed for, at blive en af de 40 deltagere til bLU cRU Cup finalerne i én af de tre klasser, som kører sammen med Motocross of Nations i Assen i slutningen af året! Så hvis du har købt en ny Yamaha, så er det bare med at melde sig til!

Meld dig til her:

Der bliver med andre ord, masser af blå løjer at glæde sig til, hvis du har købt dig en ny Yamaha. Vi gav derfor mikrofonen til MX-Index' mindstemand, der jo som bekendt har fået blå motorcykler at tonse rundt på, for at høre hvad han synes om de nye tiltag.

Mads Bengtson: "Det bliver sjovt, tror jeg? Jeg har jo ikke prøvet det før, men det bliver sjovt at møde de andre, der også kører Yamaha. Og træning er jo altid godt. Det er også fedt at vi får lov at køre til Nations ... Men er den bane ikke vildt sandet? Retter de den? Hmm, det skal nok blive sjovt alligevel, tror jeg. Og jeg kan godt lide min 65'er, så det skal nok blive sjovt. Jeg skal nok gøre mit bedste til det hele, i hvert fald. Man får jo også noget tøj, som også er ret sejt. Og meget blå. Det er også fedt."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page