top of page

Kasper Dehnhardt til NR-Service


Kasper Dehnhardt i lang tid været med der hvor det skete, og været et af de hurtigste talenter i Danmark, men i 2018 har han for alvor givet prøver på sin kunnen - når vi har set ham til DM i 125 Junior, hvor sjællænderen ved flere lejligheder har været oppe omkring top 3. Desværre har han sæson været præget af skader, der har holdt ham ude i store dele af året, men nu bliver der i stedet kigget frem imod 2019. Her står den også på DM i B125 Junior, og samme klasse til SM, og i begge tilfælde er ambitionen at blande sig i top 3. Kasper kommer til at tørne ud for NR-Service Racing Team, og alle parter ser frem til et godt samarbejde.

Det skal blive spændende at se, om Kasper Dehnhardt kommer til at kæmpe med om DM i 125-klassen til næste år. Farten har han helt sikkert.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page