top of page

Reglement 2019


DMU er klar med det opdaterede reglement for næste sæson, og det har vi da selvfølgelig lige fundet frem til dig. Vi ved at I alle sammen kigger reglementet igennem, da det faktisk at kende reglerne, jo er stedet at starte hvis man skal have en holdning til sin sport.

Vi kunne dog ikke nære os, for lige at trække et par ændringer frem, som vi fandt interessante.

Imellem den inkonsekvente måde at bruge "en" og "et" på foran ordet licens, var regelændringen omkring nummerpladerne den der slog os, som det der kommer til at påvirke mest.

Til dig der hører om det første gang, så har det i de senere år kun været fornummerpladen der skulle følge klassefarverne. Det er lavet om i det nye reglement, så sidenummerpladerne også skal have klassefarverne. DMU har dog meldt ud på deres hjemmeside, at det først bliver effektueret fra 2020, så du skal ikke gå i panik, hvis en vigtig høvding skråler af dine pastelfarvede sidenummerplader næste år. (Men hvis du kører i to klasser, behøver du vist ikke? Det er lidt tvetydigt. Anyway, læs den del efter.)

Der bliver også lidt mere køretid for A-kørerne, da DM-heatene skrues op til 30 minutter.

Til dem der kører i 65cc er det også interessant, at det nu tilsyneladende er fuldt tilladt at hjælpe med at rejse og starte maskinerne for hjælpere.

Desuden ser det ud som om, at første omgang af alle tidskvaler, skal køres under gult flag, og derved en anelse roligt, for lige at se banen an. Glimrende ide, hvis I spørger os.

Og til slut, så hæfter MX-Index' aldrende skriverkarl sig ved, at der må smides 2 heat væk i kampen om DM i OB-klasserne.

Der er flere småændringer, men sørg for at kigge skrumlet igennem alligevel. Man kan aldrig terpe tingene nok.

Foto: Caroline Joelsson

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page