top of page

MX-Index Awards 2018


Juleaften er svimlende nær, og i traditionernes tid, tager vi lige en af dem vi holder af her på MX-Index. For de sidste mange år har vi uddelt MX-Index Awards i dag, så lad os da gøre det igen! I har stemt, og vi har talt sammen. Vi vil gerne sige tak til de over 1000 mennesker der har været inde og deltaget i afstemningerne. Det bliver altid lidt sjovere, når der er mange der gider lege med! Vi ved at det er næsten en umulig opgave at stemme én enkelt kører ud, da der virkelig er så mange der gør det fantastisk, men det kan vi jo så alle sammen glæde os lidt over.

Årets motocrosskører 2018: Mathias Jørgensen

Den her kategori blev en neglebider, men til slut vandt årets danske mester i MX2-klassen, med tre stemmer. Mathias Jørgensen har jagtet sin DM-titel i mange år, og efter at have været tæt på i flere omgange, så var der i år ingen tvivl. Sjællænderen viste sig som den stærkeste i klassen, og han leverede flere mandfolkepræstationer undervejs, der kun gør titlen fuldt fortjent og som har afkastet respekt fra de danske crossfans. I har stemt ham ind på førstepladsen, og måske en MX-Index Award kan hjælpe ham til at blive helt klar til A1 i USA.

Årets motocrosstalent 2018: Tobias Caprani

Også i talent-kategorien var der tæt løb. Det tolker vi som om, at de danske talenter blot har brilleret i år, og den tendens må godt fortsætte mange år endnu. Til slut var det dog Tobias Caprani der havde fået flest stemmer, og når man tænker på, hvor meget ungersvenden fra Randers har udviklet sig til 2018-sæsonen. Det kastede et dansk mesterskab af sig i 85cc, og flere flotte præstationer på mange internationale scener - og nu altså også en MX-Index Award!

Årets DM-A afdeling: Aalborg MotorKlub

Først skal det være sagt, at alle fem arrangørklubber har gjort det virkelig flot, og vi har følt os rigtig godt taget imod hele vejen rundt - med hele menageriet. Men til slut faldt valget altså på den nye dreng i klassen. De gode mennesker i Aalborg MotorKlub tog imod med åbne arme, og gjorde et stort arbejde, da DM vendte tilbage til Dall. Vi blev trakteret med spændende heat, og skønt regnen silede ned, så var der propfyldt på tilskuerpladserne. Den slags velvilje og glæde ved motocross, fortjener helt sikkert noget anerkendelse, og supporterne i Aalborg og opland, er med til at sikre prisen til AlMK.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page