top of page

Rohrberg skruer ned i 2019


Victor Rohrberg har været aktiv i 2018, hvor han både har kørt SM og DM i B-klassen, samtidig med at han faktisk har været en fast bestanddel af A-DM også. Det bragte nogle flotte resultater, og samtidig en oprykning, men i næste sæson bliver der skruet lidt ned for blusset, selvom vi stadig kommer til at se den lange sjællænder på banerne.

Victor Rohrberg: "Min 2018-sæson er gået rigtig godt. Jeg var i vinteren en del sydpå for at træne i Italien, som var rigtig godt til mig. Jeg sluttede som 3’er i Sjællandsmesterskabet og 2’er i Danmarksmesterskabet, som jeg var rigtig tilfreds, da sidste gang jeg havde kørt en hel sæson, var i 2014, på grund af skader de seneste år. Min vinter er blevet brugt på bare at slappe af og hygge mig med kammerater og familie, og få spillet en masse computer! 2019-sæsonen for mig, bliver en stille og rolig sæson, hvor jeg har valgt og sætte sporten lidt væk og koncentrere mig om min uddannelse. Jeg vil dog stadig være ude og hygge mig på crosseren til træning og lidt forskellige løb."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page