top of page

Bobbi med flere kubik i 2019


Marcus Rene Petersen viste flere gode ting i årets 125 Junior DM, hvor han dog sluttede med en fjerdeplads. Næste år skal han op i MX2, og selvom han kommer på en større maskine, så kommer han fortsat til at lægge røgslør ud, når starterne går næste år. Vi fik en snak med ham, om hvordan han arbejder lige nu, og hvad der skal ske næste år.

Marcus Rene Petersen: "Jeg skal køre på en Yamaha 250cc 2-takt i B-MX2 klassen, og så håber jeg at være i top 5 til at køre hele A-MX2 også. Mit mål for B-MX2 er helt klart en top 5, og i A, en top 10 hvis jeg klarer at komme til dem alle. Jeg gør i hvert fald mit her til vinter, for at få det til at lykkes. Jeg skal også gøre mit bedste, når vi skal ned og prøve kræfter med nogle ADAC-løb, samt ONK i Holland! Til ADAC er jeg super tilfreds hvis jeg kan kvale' ind og måske få et point eller 2. I Holland er det lidt det samme, nemlig at kvale' ind og måske et point. Min hjemmetræning for 2019-sæsonen er meget blandet. Jeg går meget i fitness med min kammerat Benjamin, hvor vi træner noget crossfit og ellers udholdenhed, og så bokser vi på sandsæk en gang imellem, og ellers cykler jeg en 2-3 gange om ugen. Den 5. januar flyver jeg til Grønland, så løbeskoene skal pakkes, da jeg skal op og arbejde i 2 måneder, så der kommer helt sikkert nogle kræfter i kroppen af det!"

Foto: Caroline Joelsson

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page