top of page

JKN befinder sig godt i gult


I slutningen af 2018 blev det meldt ud, at Jakob Kjær Nielsen skifter til Suzuki, hvor han kommer til at tørne ud for RGS Suzuki Schneider Racing i MX1-klassen i år. Nu har han så fået kørt nogle timer på sin nye gule racer, så vi stillede Jakob et par spørgsmål om den, om den kommende tid og om den kommende sæson.

MX-I: Hvordan går det med at blive klar til den kommende sæson?

JKN: "Forberedelserne går rigtig godt. Jeg har testet en masse med RGS Suzuki Schneider Racing, efter sidste DM, angående motor og dæmper opsætning. Vi har prøvet en masse forskelligt, og vi er allerede tæt på at være i mål med opsætningerne. Jeg føler mig allerede god tilpas på Suzuki'en."

MX-I: Hvordan ser dit program ud i de næste måneder?

JKN: "De næste par måneder står på at få en masse køretræning. Jeg skal til Spanien i uge 7 og 8, og til Holland nogle gange ind over de næste par måneder. Jeg har Søren B. Mortensen og Simon Wulff til at hjælpe med min køretræning og konditionstræning."

MX-I: Nu ser MX1 klassen jo ret stærk ud, kan du hjule fra dem?

JKN: "Jeg ved ikke om jeg kan hjule dem, men jeg håber da på, at jeg kan blande mig i toppen, men hvor meget og hvor lidt, jeg kan gøre, aner jeg intet om. Jeg vil prøve at være stabil i 2019, så må tiden vise hvor langt oppe i rækkerne jeg kan komme, i mit første år i MX1."

MX-I: Og hvad er dine tanker om 6 afdelinger af DM?

JKN: "Jeg synes det er super fedt, at der er kommet en ekstra afdeling, men jeg håber da på, at de smider en afdeling eller to mere på i fremtiden. Samtidig synes jeg det er super fedt, at det er blevet 30 minutters heat, så man kan se, hvem der har gjort hjemmearbejdet."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page