top of page

AMA SX KICKOFF!


Det er blevet januar, og selvom det betyder triste fjæs, mørke dage og meget andet ærgerligt for mange andre, så betyder det AMA SX for alle crossfans! Det glæder vi os selvfølgelig rajti' meget til, så vi holder selvfølgelig øje med begivenhederne - og med Mathias Jørgensen, der jo svinger med Dannebrog i Anaheim.

Så hvordan kan du følge med? Igen i år har du muligheden for at købe adgang til alle løjerne, og det gør du på følgende link: https://www.supercrosslive.tv/viewplans?utm_source=supercrosslive.com&utm_medium=web&utm_campaign=supercross_video_pass&utm_content=rdl

(Så vidt vi kan opsnuse, så er Raceday LIVE en del af det betalte indhold i år, men hvis nogen spotter et link, så del det gerne på vores FB-side!)

(Vi er selvfølgelig klar med de reportager vi kan finde i morgen tidlig, ligesom vi også har resultaterne til dig - leveret med så lidt chance for spoilere som muligt.)

Foto: Skriverkarl Kruseduller ApS

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page