MJ klar til A1!


Danske Mathias Jørgensen har kæmpet for at blive klar til aftenens åbning af den amerikanske serie i supercross, der ruller over Angel Stadium i Anaheim i nat. Men nu er den danske mester i MX2 kommet på startlisten, og han er klar til at tage kampen op, i den hårdeste SX-serie der findes. Vi har fået en status fra ham, inden det går løs!

Mathias Jørgensen: "Vejen hertil har ikke været som forventet. Tingene herovre er sværere end man tror. AMA er sløve, man skal lige finde ud af hvor man skal hen, for at gøre hvad for nogle ting. Man skal tage concussion-test hos læger osv, før man får lov at race. Så alt er anderledes. Jeg er i skrivende stund lige kommet hjem fra Anaheim og sover hjemme indtil imorgen. (Amerikansk tid). Ingen kørere, udover de udvalgte Press Day kørere, har fået lov at se og træne på banen, så jeg er pt i samme båd som folk bag skærmen. Eneste option er at smugkigge klip på de sociale medier, af folk der giver den gas og se lidt på sektionerne. Mit AMA nummer i hele 2019 bliver 221! Pt her de vist ikke kunnet stave mit navn, selvom det står i mit pas. Så jeg hedder Matthew, så hold lige øje hvis de ikke får det ændret. Den sidste uge har stået på test af cykel i tæt samarbejde med MA Engines og suspension. Jeg er så priviligeret at Mikael er fløjet herover for at hjælpe mig de første par runder. Så selvom jeg er bagud på kørepoint, pga min brækkede fod, så føler jeg at jeg står stærkt.

For at skære det lidt ud i pap, så har vi 8 minutters træning. Det vil sige 6-8 omgange, alt efter hvor meget du fyrer fra omgang 1 af. Og derefter ryger vi ind i 2x8 minutters kvalifikation, hvor top 40 ryger i nightshow. Klokken er 19:00, jeg sidder pt på cyklen, det sidste arbejde skal gøres inden imorgen. Til sidst vil jeg sige tusinde mange tak til alle der følger med i eventyret. Jeg har modtaget langt over 100 beskeder på de sociale medier med held og lykke. Jeg har ikke overskud til at svare folk før der kommer ro på, da jeg prioriterer søvn og træning frem for alt. Tusind tak til HS-truck, au2rep Sorø, Martin, sæbemanden, Ma engines og suspension. Uden deres hjælp, havde jeg ikke kunne tage hul på min drøm. Nye kontakter er kommet i hus herovre og nye døre har åbnet sig omkring 2019. Alt det vil der komme mere om på et meget senere tidspunkt, men spændende bliver det. Følg med på Instagram da jeg primært er aktiv derinde de næste 5 weekender!"

Se alle startlisterne til A1 her: http://www.amasupercross.com/evententries.aspx

Untitled-1.png

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.