top of page

- Jeg vil have mere!


Mathias Jørgensen kæmpede sig igennem regnen på Anaheim, og satte de seks første AMA SX point ind på kontoen i nat. Vi fik et par ord fra ham, ovenpå sæsonåbneren!

Mathias Jørgensen: "Det hele startede med en “track walk” - hvor alle kørere og pressefolk bliver sluppet løs til at kigge på diverse sektioner. Så er det således, at er man uden AMA-point, så ryger man i C eller B-gruppen. og skal derved køre først. A-gruppen får en lækker bane. Jeg kom i B-gruppen og skøjtede rundt, og der var ikke meget der var til at hoppe. Jeg var 7. hurtigst efter de 6 omgange vi fik. Dernæst er der 2 stk tidskval, hvor de tager den bedste tid fra hver kører.

Jeg kvalede som 6. og 7. og samlet som 29. Overall, med gruppe A og B. Dermed var jeg sikret en plads til aftenens show (de bedste 40.) Efter vores sidste kval, begyndte himlen at åbne sig. Det var ikke så galt, men det blev bare værre og værre som aftenen skred frem.

I det indledende heat får jeg en sindsyg dårlig start. Jeg spinner rundt på den metal grid vi starter på og kommer skidt afsted. Jeg får egentlig kørt mig fint op men jeg aner slet ikke hvad jeg ligger. (Vi kører goon-program uden pitboard og paraply.) Det viste sig at jeg lå nummer 9, som er sidste mand direkte til finalen, men jeg blev taget på sidste omgang af Decotis. Jeg må indrømme, at hvis jeg havde vidst jeg lå 9’er, så havde jeg fundet de dirty moves frem.

Jeg røg i sidste chance som første mand. Starten går og jeg spinner igen rundt på metallet og får en skidt start, men jeg får hurtigt kørt mig op som nummer 4, og indhenter 2’eren og 3’eren, og napper dem faktisk i samme sving - lidt dirty - men jeg har lært af mine fejltagelser. Jeg slutter derfor som 2’er i LCQ og går til finalen. Regnen tager voldsomt til og banen bliver godt smadret.

Nu er det finale-tid. Jeg får en skidt start igen, men får kørt mig op som nummer 13 og det går godt. Med 7 minutter igen, begynder de så at vifte med blå flag helt vildt og jeg trækker til siden. Det betyder så at 2 stk ryger forbi, som bare ikke skulle have været forbi. Jeg ryger lidt ned i rækkerne og slutter som 17’er, hvilket jeg er tilfreds med. Mer jeg vil have mere og jeg er klar til næste weekend.

Nu har mig og Mikael en del mere der skal arbejdes på, og testes inden næste weekend. Han har tager alt grej med, så vi skal have bygget affjedring om og testet mere med gearing. Jeg glæder mig til mere tid på cyklen og på banerne for at se hvad det kan blive til. Og PS, så er der altså AMA point på kontoen!"

Foto: Jeff Miller

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page