top of page

Tang er klar til Dortmund


Mathias Tang har kørt en del supercross her i vinter - senest i Brabant lige inden nytår - og i den kommende weekend venter så en ny opgave. Nemlig sidste afdeling af det tyske mesterskab i supercross i Dortmund. Vi fik et par ord fra ham, om begge dele.

Mathias Tang: "Supercross Brabant gik rigtig godt! Banen var meget blød og jeg brugte meget af første dag på at vende mig til den. Om lørdagen kvalede jeg fint ind og efter et par fornuftige indledende heat, kørte jeg mig direkte i finalen. Jeg fuckede desværre min superpole omgang op, så jeg kørte ind som en af de sidste til bommen. Jeg kommer skidt fra start, og laver en dum fejl og vælter første omgang. Jeg kommer ikke længere op end nummer 10, men stadig med gode omgangstider. Søndag var en endnu bedre dag, hvor vi så kun havde 2 indledende heat, og her blev jeg 2’er i det ene og 7’er i det andet, med to små styrt, men jeg røg direkte i finalen igen og kom til bom som 7’er. Jeg kom så godt fra start - som en 4-5 stykker - og ligger 5’er indtil sidste sving inden mål, hvor der er en der kører i siden på mig så jeg slutter som 6’er, men er dog super tilfreds, selvom top 5 havde været lidt federe! Men fedt at kunne blande sig med de hårde drenge, da mange af dem også kører ADAC SX Cup og ligger godt til der. Næste SX-eventyr er ADAC SX Cup i Dortmund, hvor jeg har fået start for “Energy MX1” og det glæder jeg mig helt vildt til. Det er kun anden gang jeg kører ADAC Supercross, så målet er at komme med til nightshowet, og så må vi se hvad resten af aftenen bringer - men en finale ville være super fedt!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page