top of page

- Jeg gik all-in


Danske Mathias Jørgensen drejede hoveder til første omgang AMA Supercross i Anaheim, og i går var turen så kommet til anden afdeling i Arizona. Desværre gik det ikke helt som danskeren håbede på, selvom der også var gode elementer. Her er en dugfrisk melding fra Mathias.

Mathias Jørgensen: "Det hele foregår i et indendørs foldboldstadion, så det er hamrende langt. Hvis I bare tager et kig på banen, så tjek lige de lange rytme sektioner. Fordi jeg fik point sidste weekend, skulle jeg nu i A-træning, altså med de hurtige drenge. Lidt specialt at blive hoppet over første omgang, fordi halvdelen af drengene havde kørt pressday om fredagen. Nå, men hele dagen kæmpede jeg med at sætte de store rytmesektioner sammen. Jeg kvalede 29 overall, og var med til aftenshowet. I første indledende heat, ramler jeg sammen med en, så min forbremse begynder at køre rigtig godt og må starte helt fra sidstepladsen og kører mig til en 13. plads. Så jeg skulle i last chance. Her kommer jeg som 2’er fra start, men jeg kan ikke holde den, fordi jeg stadig ikke har sat den lange rytmesektion sammen. Rettere sagt, så havde jeg åbenbart ikke nosserne med mig idag. Nå, men jeg kommer ned som en 6 stykker, og jeg tror faktisk jeg er 5'er, så jeg går all-inn i wuptierne sidste omgang, og må så hårdt i jorden desværre. Jeg er okay, så det er jeg super glad for. Nu ser jeg bare frem til næste weekend, hvor det gælder A2. Jeg her lært en masse i weekenden og det tager jeg med mig. Jeg er utrolig glad for de folk der har valgt at hjælpe mig, både derhjemme og nye folk herovre. Det værdsætter jeg højt"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page