Mathias Hansen til Filten Racing


Mathias Hansen #250 er endnu en ny kører i Filten Racing. Mathias kommer tilbage til sporten efter en korsbåndsoperation og en 8 måneder lang skadespause. Mathias har flere Danmarksmesterskaber og Jysk/Fynsk Mesterskaber bag sig og vandt senest DM B MX1 i 2016. Mathias har trænet meget målrettet efter sin operation og kan påbegynde køretræningen i februar, og vil gøre alt for at få så mange køretimer som muligt inden sæsonen går i gang. Mathias deltager i A MX1 og målsætningen er en samlet top 10 i DM. Mathias udtaler at han glæder sig meget til samarbejdet med Filten Racing og deres meget professionelle tilgang til motocross-sporten, samt til at komme på nakken af en toptrimmet Yamaha Filten Racing bike.

Untitled-1.png

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.