top of page

Spændingen intakt efter Glendale!


Efter en spændende første afdeling i sidste weekend, så var der lagt op til endnu et brag i aftes, da den amerikanske serie i supercross, rullede ind i Glendale, Arizona. Og der blev gået godt til den, også af danske Mathias Jørgensen, der dog kæmpede lidt for at finde heldet.

(Husk ikke at scrolle for langt ned, hvis du ikke vil se resultatet.)

450 Class

Justin Barcia var en måske lidt overraskende vinder sidste gang, og det var ikke slut med overraskelserne. I hvert fald var det Blake Baggett der tog sig af finalesejren, og Jason Anderson tog sig af andenpladsen. Ken Roczen løb med den sidste plads på podiet, og blev samtidig den nye front i tabellen. Eli Tomac og Marvin Musquin lukkede top 5 af.

Resultat, Glendale:

1. Blake Baggett - KTM

2. Jason Anderson - Husqvarna

3. Ken Roczen - Honda

4. Eli Tomac - Kawasaki

5. Marvin Musquin - KTM

6. Justin Barcia - Yamaha

7. Justin Brayton - Honda

8. Dean Wilson - Husqvarna

9. Cole Seely - Honda

10. Cooper Webb - KTM

250 West Class

I den lille klasse var det Adam Cianciarulo der regerede. Efter at have lavet en masse fejl i Anaheim, var der ingen slinger i valsen i aftes, hvor han førte hele finalen. Colt Nichols tog andenpladsen, imens Shane McElrath tog sidste plads på podiet. RJ Hampshire og Jimmy Decotis tog de sidste pladser i top 5. Danske Mathias Jørgensen formåede igen at kvalificere sig, men desværre blev LCQ-heatet sidste stop for danskeren, der styrtede i wuptierne, efter ellers at have været oppe på en de adgangsgivende pladser. Danskeren er stadig nummer 20 i den samlede stilling.

Resultat, Glendale:

1. Adam Cianciarulo - Kawasaki

2. Colt Nichols - Yamaha

3. Shane McElrath - KTM

4. RJ Hampshire - Honda

5. Jimmy Decotis - Suzuki

6. Dylan Ferrandis - Yamaha

7. Chris Blose - Husqvarna

8. Sean Cantrell - KTM

9. Garret Marshbanks - Kawasaki

10. Michael Mosiman - Husqvarna

Du kan finde alle resultater fra aftenen her: https://results.amasupercross.com/xml/SX/events/S1910/S2F1PRESS.pdf

Foto: VitalMX/GuyB

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page