top of page

Line Dam prøver sig frem


Line Dam Nielsen kørte et blændende 2018, så hvad kommer den nye sæson til at bringe? Lidt af hvert, hvis man skal tro hovedpersonen selv, der arbejder frem imod den internationale scene, igen i 2019.

Line Dam: "2018 var min første hele sæson tilbage fra min skade, og første år hvor jeg skulle køre en fuld VM-sæson. Det hele er gået rigtig fint. Jeg blev samlet nummer 10 til VM, som jeg føler at jeg godt kan forbedre. Derudover blev jeg nummer 2 til MXOeN, sammen med Sara [Andersen], som også var rigtig godt for os. Vi er nu inde i 2019 og foråret er planlagt sådan, at jeg tager til Spanien nu her, og flyver frem og tilbage et par gange i løbet af foråret, for at få nogle timer i kroppen. Indtil videre ligger løbskalenderen lidt træls, men planen er at køre første VM og første EM, og så se hvordan det går, og hvad vi skal satse på. Selvfølgelig vil jeg helst bare køre det hele, og køre løb hver weekend, men der er noget økonomisk der også skal hænge sammen for os. Personligt betyder det ikke så meget om der er 5 eller 6 afdelinger af DM. Så længe de stadig vælger at ligge dem i de samme weekender som VM, så gør det ingen forskel for mig. For dem der ikke kører i udlandet, så kan jeg godt se, at det er sjovere med flere løb."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page