top of page

Dansk held og uheld i Goes


Der var en god håndfuld danskere i aktion i Holland i denne weekend, da der blev kørt supercross i Goes. Der var både gode præstationer, men også uheld at spore for danskerne. Frederik Goul Jensen ledte vejen i Inters-klassen, hvor han sluttede som bedste dansker, men desværre var der uheld og skader til Kenneth Kaalund, der venter på den endelig dom over ankel og fod, Thomas Rasksen, der håber at være klar igen hurtigt efter en skadet hånd, og Mathias Tang.

Vi fik en hurtig melding fra Tang, men der er heldigvis ikke sket det store med sjællænderens hånd: "Ja, det gik ikke lige som planlagt. Jeg var uheldig og laver en fejl i wuptierne, hvor jeg så egentlig redder den, men jeg har desværre retning mod venstre side, hvor der står en væg, som mit styr får fat i, så koblingen klapper ind på mine fingre og jeg må gå fra banen med meget ondt i fingrene. Jeg overvejede stadig at køre om lørdagen, men jeg valgte at trække mig, for ikke at sætte noget på spil til Herning Supercross om 3 uger."

Der var også stærke danske præstationer i de øvrige klasser, så husk at tjekke alle resultaterne fra danskerne her: https://speedhive.mylaps.com/Events/1624189

Foto: MXGrietje / Jim Grietje

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page