top of page

Triple crown formatet gav overraskelser


Tredje afdeling af det amerikanske mesterskab i supercross, var samtidig første gang triple crown formatet skulle tage i brug i år. Tre små finaler i hver klasse, og så var vinderen fundet. Desværre uden så meget dansk held i Anaheim.

(Husk ikke at scrolle for langt ned, hvis du ikke vil se resultaterne.)

450 Class

Cooper Webb var en man skulle regn med, da han kørte i 250-klassen, men han har kæmpet med at finde melodien efter at han rykkede op. Nu er han så kommet til KTM, og her skulle han blot bruge tre afdelinger, for at vinde sin første sejr. To sejre ud af tre mulige i går, og så stod han øverst på skamlen. Og det blev ikke mindre sjovt for KTM, da Marvin Musquin tog sig af andenpladsen, og måske er tilbage i form, efter at have kæmpet med skade. Eli Tomac tog sig af tredjepladsen, foran Ken Roczen - der stadig fører an - og Dean Wilson, der diskede op med endnu mere imponerende kørsel.

Resultat, A2:

1. Cooper Webb - KTM

2. Marvin Musquin - KTM

3. Eli Tomac - Kawasaki

4. Ken Roczen - Honda

5. Dean Wilson - Husqvarna

6. Cole Seely - Honda

7. Aaron Plessinger - Yamaha

8. Joey Savatgy - Kawasaki

9. Jason Anderson - Husqvarna

10. Justin Barcia - Yamaha

250 West Class

Mathias Jørgensen jagtede mere succes i Anaheim, men desværre klarede danskeren ikke det smalle cut, til de tre finaler. Her blev det en tæt affære, der dog blev vundet til slut af Shane McElrath, foran Dylan Ferrandis og Colt Nichols. Det er dog stadig Nichols der fører an. RJ Hampshire og Adam Cianciarulo lukkede og slukkede i top 5.

Resultat, A2:

1. Shane McElrath - KTM

2. Dylan Ferrandis - Yamaha

3. Colt Nichols - Yamaha

4. RJ Hampshire - Honda

5. Adam Cianciarulo - Kawasaki

6. Cameron McAdoo - Honda

7. Jake Hayes - Yamaha

8. Michael Mosiman - Husqvarna

9. Chris Blose - Husqvarna

10. Mitchell Harrison - Yamaha

Du kan finde alle resultater her: https://results.amasupercross.com/

Foto: VitalMX/GuyB

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page