top of page

Haarup viser storform

Første afdeling af det italienske mesterskab rullede i dag over Riola Sardo, og her var der danskere og flere VM-stjerner til start. Og Mikkel Haarup strålede I flokken. Det danske stjernefrø henviste nemlig flere VM-kørere til sekundære placeringer, da han snuppede andenpladsen i MX2-klassen, lige efter Jorge Prado. 

Mikkel Haarup: "Jeg havde en god dag! Kvalede som 6'er, da jeg lige skulle have kørt den værste nervøsitet ud af kroppen. I MX2-heatet fik jeg en okay start i top 5. Jeg tog det stille og roligt hele heatet, lavede nogle gode overhalinger og endte som 2'er. Hvilket betyder at jeg ligger 2'er i mesterskabet. I Superheatet kom jeg 6'er afsted fra start, men jeg havde lidt problemer med mine briller. Jeg mister derfor en masse placeringer og kører stille og roligt resten af heatet. Det er lækkert at komme igang med sæsonen! Jeg føler hurtigere og mere stabil en jeg nogensinde har gjort før, så det skal nok blive en god sæson!" 

Du kan finde alle dagens resultater fra første afdeling af det italienske mesterskab her: http://www.mgmtiming.it/default.aspx?pagina=/2019/_Campionati%20Internazionali%20MX/2019-01-27%20Riola

Foto: Husqvarna 

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page