top of page

Filten Racing klar til Herning SX


Når Supercross Herning, Jyske Bank Boxen skydes i gang den 8.-9. februar 2019 i Jyske Bank Boxen i Herning, er Filten Racing Yamaha klar bag bommen med tre internationale riders i blåt af den helt store kaliber. Det skaber store forventninger fra Filten Racing Yamaha med god grund, for der er adskillige podieplaceringer hos alle tre – både i Danmark, Europa og USA. 27-årige Kevin BALLANGER, Frankrig , er den ene af teamets riders, som stiller op på en Yamaha YZF 450 med startnummer 11. Ballanger har i sin MX-karriere bl.a. opnået en 3. plads i det franske mesterskab MX1 i 2012, i 2016 en 8. plads i det franske elitemesterskab, og i 2018 en 9. plads og en kvalifikation til finalen i det franske Supercross mesterskab. Anden rider på teamet er den Julien Lebeau #259, Frankrig , er helt klar en Yamaha YZF 250 med startnummer 6. 21-årige Lebeau præsterede ved det tyske ADAC SX Cup i Dortmund den 12.-13. januar 2019 for anden gang at blive nr. 1 og dermed ”Prince of Dortmund”. Derudover har han to gange vundet titlen ”Prince of Chemnitz” ved Supercross i Chemnitz SX2, hvor han senest vandt i 2018. Tredje og sidste rider for Filten Racing Yamaha er den velkendte Ricky Renner, lillebror til Ronnie Renner, USA . Ricky melder klar på en Yamaha YZF 450 med startnummer 14, og mon ikke den 30-årige erfarne rider kan presset maskinen til sit yderste. Sidste år var han også at finde på teamet, og så har han en 24MX DM Motocross mesterskabstitel fra 2015 på CV’et. Andre vigtige sejre for den superhurtige amerikaner tæller bl.a. to 1. pladser ved Loretta Lynn’s i 2015 og 2016. Og for at give publikum en ekstra god oplevelse med hjem, inviterer Filten Racing Yamaha ind i deres spændende stand i ryttergården. Her kan man møde de tre riders, få en autograf og se en masse lækre varer fra FiltenRacing.dk's store varekatalog. Så der er ingen undskyldning for ikke at kigge ind til selfies med MX-stjernerne og måske lidt nyt gear, der skal ud og mudres til i løbet af den kommende sæson.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page