top of page

Mikkel Haarup til start i VM!


Hvad der længe har ligget lidt i kortene, er nu blevet endegyldigt bekræftet! Efter en blændende sæsonstart, er danske Mikkel Haarup klar til de første afdelinger af VM, og muligvis resten af sæsonen, hvis alt går efter planen. Det betyder at vi har to danskere med, når VM går i gang i Argentina!

Mikkel Haarup: "Det er mig en stor glæde at kunne offentliggøre, at jeg stiller op i MX2 VM, allerede fra første afdeling i Argentina. Det har været en hård kamp at nå til det her punkt. Som mange nok ved, så har det været mit mål længe, at kunne for lov til at stille op i VM. Det blev så allerede offentliggjort inden Hawkstone Park, at jeg ville køre anden afdeling af MX2 på Matterley Basin, men højst sandsynligt ikke køre første afdeling, da det krævede et lidt andet budget for teamet. Efter løbet i Hawkstone kom emnet så op at vende igen, da jeg formåede at få endnu en podieplacering. Så hvad der startede med at skulle være en EMX250-sæson, er nu blevet til fuld MX2 VM, hvis jeg kan formå at præstere hver weekend. Det er selvfølgelig et kæmpe skridt for mig, og jeg er super stolt over at have opnået dette mål. Det er nu tid til at arbejde frem mod næste mål! Tak til alle hjemme i Danmark for støtten! Lad os gøre til en konge sæson!"

Du kan i øvrigt finde alle billederne fra Ice One Husqvarnas teamshoot her: https://media.husqvarna-motorcycles.com/assetbank-husqvarna/action/browseItems?categoryId=2407&categoryTypeId=1

Foto: Husqvarna

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page