top of page

TKO til Argentina med andenplads


Årets sidste forberedelse for Thomas Kjer Olsen, inden VM starter i næste weekend, var det traditionsrige løb i Lacapelle Marival, der som altid havde et væld af VM-stjerner på plakaten. Og den lange dansker, ligner en der er ved at være klar!

I hvert fald var Thomas godt kørende, og han scorede to andenpladser i MX2-klassen, der også gav en samlet andenplads på dagen, imens han i det kombinerede MX1/MX2-heat, kørte sig ind som nummer syv. Efterfølgende udtalte han, at han følte sig godt tilpas, og at han er ved at være klar til at gå i gang med jagten på endnu en VM-medalje i Argentina - forhåbentlig en af guld. TKO har i hvert fald vores fulde support i ryggen, når bommen falder om en uge! #gotko

Ben Watson tog sejren i MX2-klassen, imens australske Mitch Evans blev nummer 3. I MX1-klassen blev det til en sejr for Romain Febvre, foran Gautier Paulin og Jeremy Seewer. Superfinalen sad Romain Febvre også tungt på, da han vandt foran Max Anstie og Gautier Paulin.

Det var dog ikke kun i Frankrig der blev kørt, for der var massevis af danskere til start, til vintercross i Dolle i Tyskland, og her viste de danske kørere også flaget flot. Du kan finde dem alle sammen i resultaterne her: https://speedhive.mylaps.com/Events/1630601

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page