top of page

Bastian Bøgh på KTM


Der har været lidt stille omkring Bastian Bøgh Damm på det seneste, men nu skulle sæsonen være på plads for det danske sternefrø. Det bliver på en tysk KTM vi kommer til at se Bastian, og han har allerede været i aktion i weekenden i Dolle, hvor han viste gode takter. Vi har fået en status fra ham,

Bastian Bøgh: "Det hele blev lidt forsinket fordi teamet med Kawasaki mislykkedes i sidste sekund. Jeg har dog været meget heldig at få en aftale med WZ Racing, som er et tysk team. Jeg føler mig allerede godt tilpas i teamet, hvor jeg har været på træningslejr i uge 6 og 7, i Italien og tyskland. Efter 3 uger på crosseren er jeg vild med KTM'en, og jeg er sikker på det nok skal blive super godt. Planen i år er at kører fuld ADAC MX Masters, de fleste EMX250 - jeg springer lige de første 2 afdelinger over - og så DM. Målet for mig i år er at få tanket lidt mere selvtillid, være stabil og have det sjovt!"

Foto: Jan Uttich

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page