top of page

TKO i gang med et brag!


To danskere var der klar til start, da VM 2019 blev skudt i gang i dag i Argentina. Thomas Kjer Olsen har meldt ud at han gerne vil være verdensmester, og hvis han fortsætter i samme gear, så ser den ambition lys ud. Desuden fik Mikkel Haarup sin debut i VM MX2, og han gjorde det også flot.

MX2

Der var ingen over og ingen ved side af Thomas Kjer Olsen i dag. Den lange dansker var hurtigst i træningen, hurtigst i tidskvalen', og så vandt han også et forrygende kvalheat, foran forsvarende verdensmester Jorge Prado, og tyske Henry Jacobi. Mikkel Haarup tog flere flotte skalpe, og kører til bommen i morgen som nummer 13.

Resultat, Kvalheat, Argentina:

1. Thomas Kjer Olsen - Husqvarna

2. Jorge Prado - KTM

3. Henry Jacobi - Kawasaki

4. Ben Watson - Yamaha

5. Calvin Vlaanderen - Honda

6. Mitch Evans - Honda

7. Adam Sterry - Kawasaki

8. Alvin Östlund - Husqvarna

9. Conrad Mewse - KTM

10. Jago Geerts - Yamaha

13. Mikkel Haarup - Husqvarna

MXGP

I den store klasse var der også drama for alle pengene, ikke mindst fordi Antonio Cairoli måtte udgå af kvalheatet med maskinskade. Tim Gajser så ud til at være godt kørende, men så styrtede han to gange, og overlod derved sejren til Romain Febvre. Julien Lieber og Jeremy van Horebeek rundede den overraskende top 3 af.

Resultat, Kvalheat, Argentina:

1. Romain Febvre - Yamaha

2. Julien Lieber - Kawasaki

3. Jeremy van Horebeek - Honda

4. Clement Desalle - Kawasaki

5. Max Anstie - KTM

6. Max Nagl - KTM

7. Gautier Paulin - Yamaha

8. Arnaud Tonus - Yamaha

9. Tim Gajser - Honda

10. Arminas Jasikonis - Husqvarna

Foto: Husqvarna

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page