top of page

Kaalund holder humøret oppe

Kenneth Kaalund var i fuld gang med at forberede sig til sæsonen, da han desværre pådrog sig en skade i foden. Men hvad skete der? Og hvornår er han klar igen? Få svarene her! 

Hvad skete der? 

KK: Min vintersæson indebar flere supercrossløb i forskellige lande, og det gik faktisk udmærket. Jeg havde det sjovt og gjorde fremskridt hver gang. Jeg manglede kun to supercrossløb mere, et i Holland og det overordnede mål: Supercross Herning/Boxen, hvorefter udendørssæsonen skulle begynde. Under opvarmningen til supercrossløbet i Holland kunne jeg mærke, at jeg følte mig mere og mere sikker på sx-banerne. Måske lidt for sikker… Fordi under den opvarmning er jeg ukoncentreret igennem en hopsektion, og hopper for kort på et lille dobbelthop. Af ren refleks tager jeg min venstre fod af fodhvileren, hvilket kun efterlader min højre fod til, at tage imod. Jeg styrter (intet stort og vildt), og kan hurtigt mærke, at min højre støvle skal af, NU! Jeg har prøvet det før, og jeg var ikke tvivl om, at den var brækket. En stor tak skal lyde til min mekker den weekend, Jesper Larsen. Han gjorde et flot stykke arbejde i form af transport, hospitalscirkus i Holland og hans altid dårlige humor, trods situationen.

Og så hvad der gik i stykker?

Situationen er, at jeg har brækket højre fod to steder – i anklen og hælen. Jeg har fået et par skruer ind for at holde på det. Min højre fod er dermed blevet stivgjort i operationen, hvilket forhåbentlig ikke er så slemt, som det lyder… Formålet med denne operation er, at det vil blive stærkt igen og fjerne fremtidige smerter. Og nej, denne skade har intet med min tidligere skade i fødderne at gøre! Det var sket uanset hvad, det har jeg har fået lægernes ord på.

Hvordan har du det nu, og hvornår du er tilbage igen?

Hvordan jeg har det nu... Jeg har det skide kedeligt! Jeg er rastløs og savner min blå elskerinde… I begyndelsen gik tiden med, at være bitter over min 110% dumdristige fejl ved mangel på koncentration. Det er en dyr pris, men vil aldrig ske igen! Men efter nogle uger savnede jeg min stræben efter, at blive bedre. Derfor hoppede jeg tilbage på mit træningsprogram, hvor jeg træner nu! Det er nogle kreative træningsformer, men man må jo arbejde med hvad man nu har. 

Hvornår jeg er tilbage kan hverken jeg eller lægerne svare på endnu, men lægerne har spået, at jeg kommer tilbage på biken igen. Jeg får gipsen af en uge inden 1. DM afdeling i Næstved, og først da vil lægerne igen spå om fremtiden. Hvem ved…

Jeg vil blot fortsætte min træning og min sunde kost, hvilket er det eneste jeg kan gøre, imens gipsen er på. En stor tak til alle som stadigvæk tror på og bakker mig op. Jeg har et team og en masse private sponsorer, som jeg skal tilbage og kæmpe mere for end nogensinde før! Team Black Sheep Yamaha.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page