top of page

Startlister til MXGP Matterley Basin


Årets andet GP er snart kun en enkelt uge væk, og da feltet vender hjem til Europa, så betyder det også, at både EMX250 og EMX2t-klasserne skal sparkes i gang. Vi har derfor lige fundet startlisterne til alle fire klasser, der skal i ilden på Matterley Basin i næste weekend. Og der er danskere med i tre af dem!

Både Thomas Kjer Olsen og Mikkel Haarup er nemlig på pletten i VM MX2, imens Glen Meier er på listen i EMX250, og Nikolaj Skovgaard er klar til at tage kampen op med de andre 2-taktere i den ændrede 2-taktsklasse. Som bekendt, er aldersgrænsen sat ned i EMX250, men derfor er der stadig mange hurtige kørere. Det skal også blive spændende at se, om der kommer ekstra kørere i 2-taktsklassen, nu hvor man har sat maskinstørrelsen ned til 250cc.

Du kan finde startlisterne her:

https://www.mxgp.com/motocross/news/mxgp-great-britain-entry-list

Foto: Juan Pablo Acevedo

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder
bottom of page