top of page

Nyvang melder klar


B-DM er snart kun en uge væk, og ligesom med de fleste andre DM'er, så er der også her tilføjet en ekstra afdeling. Det er i Kolding at det går ned, og derfor sætter vi lidt fokus på løjerne, da vi har planlagt at tage rundt til alle afdelinger i 2019. Vi har snakket med Mikkel Nyvang, der er rykket op i MX2 til i år. Er sjællænderen klar til en ny klasse?

Mikkel Nyvang: "Jeg glæder mig super meget til at komme igang! Jeg har henover vinteren fået kørt så meget, som det overhovedet kan lade sig gøre. Jeg kan til 2019 ikke ønske mig noget bedre team end min far som teamchef, Hasse Lorentzen som mekaniker, min mor som chefkok og ikke mindst mit nye samarbejde med Nikolaj / GG Teknik som står klar med alt fra “Lit kits” til den reservedel jeg lige mangler! Jeg er stensikker på at det kun vil føre til noget godt! Der står ydermere en masse folk bag mig som jeg ikke kan takke nok for alt deres hjælp! Målet for 2019 er helt klart at være i toppen af B-MX2 og så gøre en god figur til enkelte A-DM’er. Jeg har en fornemmelse og tror på at det godt kan lykkes, men der skal arbejdes hårdt! GG Racing X Nyvang Motocross melder klar til DM-B i Kolding D. 30 marts!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page