top of page

Julie Dalgaard holder sig til Danmark


Julie Dalgaard er på pletten, når DM for Damer starter om snart kun en uge, men det bliver endnu en sæson for Julie, hvor motocross må finde et fornuftigt samspil med andre ad livets aktiviteter. Vi har fået en status fra hende, hvor hun forklarer lidt om hvad 2019 bringer.

Julia Dalgaard: "Der har efterhånden været en del spørgsmål angående min tilstedeværelse i sporten. Allerede i sommeren sidste år begyndte sporten at blive sekundær, i og med at jeg begyndte på uddannelsen som ambulance-behandler. Der findes ikke det jeg hellere ville, end at dyrke min passion til fulde, men når jeg har min sunde fornuft med i spillet, giver det kun god mening at få en uddannelse jeg er glad for. Det medfører selvfølgelig, at jeg ikke har den tid som jeg havde før og at det derfor er svært at fokusere 100% på det, hvilket det kræver, hvis man vil ligge i toppen. Jeg vil dog ikke være for passiv i sporten, i og med at jeg stadig vil deltage, hvor der er en mulighed. I år vil jeg primært køre i Danmark, heriblandt deltage i DM for Damer, og jeg håber på at kunne deltage i en afdeling af VM. Jeg prøver at få det hele til at gå op i en højere enhed, hvilket også er derfor, at jeg er taknemmelig for at have Team Filten Racing som opbakning, samt Team Næstved Elite, Næstved Motorklub og selvfølgelig familien. Når det så er sagt, så savner jeg utrolig meget at kunne fokusere 100% på min sport."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page