top of page

Jorge Prado misser England


Forsvarende verdensmester Jorge Prado, kommer til at sidde over når der i weekenden køres MXGP på Matterley Basin i England. Det er en skulderskade der volder supertalentet problemer, lyder det fra Red Bull KTM, hvor man selvfølgelig er ærgerlig over, at spanieren ikke kan følge op på sin dobbeltsejr i Argentina. Det drejer sig dog om en simpel skade, så Prado gerne skulle være tilbage igen hurtigt, siger Claudio de Carli.

Med Prados fravær, så vender hele verden pludselig øjnene længere ned i tabellen. Og med danske briller, holder vi vejret. For Thomas Kjer Olsen indtager jo som bekendt andenpladsen i den samlede stilling. Skal Danmark have sin første røde nummerplade i VM nogensinde? Husk at sende al den support til TKO som det er menneskeligt muligt her i weekenden.

Foto: Youthstream 2019 @ M. Zanzani

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page