top of page

85cc-spændingen hænger i luften


I morgen skydes DM for Mini i gang på Kolding, og i 85cc er der næsten 50 tilmeldte kørere. Det kommer til at betyde noget fedt ræs, i en klasse hvor niveauet er virkelig højt. Vi spurgte derfor et par af drengene, hvad de glæder sig mest til, ved at tage hul på sæsonen. Her er hvad de svarede!

#33 - Alexander Bidstrup - Næstved Motor Klub

"Jeg glæder mig til at køre mod mine konkurrenter, og se hvad min nye maskine kan. Jeg glæder mig også til at få spændingen udløst og til at have det sjovt!"

#37 - Emil Gordon Rohmann - Motorcykel Klubben Svendborg

"Jeg glæder mig rigtig meget til at prøve den nye crosser og bare til at komme igang med sæsonen igen!"

#64 - Oswald Pedersen - Køge Sports Motorklub

"Jeg glæder mig til adrenalinen, der suser igennem kroppen inden at bommen går ned og al den nervøsitet, der er ved løbene - og så til bagefter, hvor jeg har gennemført og ved jeg har gjort mit bedste. Jeg glæder mig også til nogle super fede dage med mine venner!"

#105 - Lucas Bruhn - Næstved Motor Klub

"Jeg glæder mig bare helt vildt til på lørdag og til at komme ud og køre løb igen, med alle de gode crossvenner. Tilbage til romaskinen, vi ses på lørdag drenge!"

#113 - Asbjørn Bjørk Borup - Hjørring Motor Sport

"Jeg glæder mig til at komme ud og køre i Danmark igen, efter et have kørt meget i Spanien her i vinter."

#188 - Oscar Brix - Hedelands Motorklub

"Det bliver så godt, at få startet sæsonen op og komme ud og få kørt noget fedt race igen. Tror det er første gang, der er så mange tilmeldte i B85-klassen til et DM, og det gør det bare endnu mere spændende."

#225 - Jonas Stub Buch - Næstved Motor Klub

"Jeg glæder mig til at komme ud og køre noget fedt race, med kamp om placeringerne, og så til at ses med gutterne."

#503 - Oliver Østerby - Aalborg Motor Klub

"Jeg glæder mig allermest til at komme ud og køre noget mere cross, og jeg glæder mig til at se hvor jeg lægger i B, nu hvor det er første gang jeg skal køre i DMU i B-klassen."

#933 - Frederik Eskildsen - Børkop Motor Sport

"Jeg glæder mig til at se hvad jeg kan udrette med den træning jeg har fået hen over vinteren, og så glæder jeg mig til at nå de mål, jeg har sat mig."

Første afdeling af Mini-DM, ligger sammen med B-DM, og der har været noget der ligner rekord-mange tilmeldinger. Kom forbi Kolding og hep på de danske talenter? De plejer at give ræs for alle pengene. MX-Index er i hvert fald på plads.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page