top of page

Stor skalp til Porsing


Alex Porsing hjemtog en stor FMX-sejr, da han tog førstepladsen til sidste afdeling af det tyske Night of Freestyle, da finalen gæstede Berlin i den netop forgangne weekend. Danskeren var oppe imod nogle af verdens bedste i disciplinen, og han beviste endnu engang, at han er med helt i toppen, når det kommer til FMX. Alex har foruden finalen, også vundet to andre runder af serien, og det var da også en tilfreds dansker, vi fik en status fra, ovenpå sejren.

Alex Porsing: "Jeg er lettet efter sejren. Det var gnarly at holde i en fyldt arena, med total stilhed, inden jeg skulle klikke cyklen i 2. gear, og så bare sende den afsted - 22 meter blind jump. Jeg landede for langt nede på landingen, og væltede ind i luftpuden med fuld smæk. Publikum var helt vilde, og hele arenaen stod op og larmede. Jeg fik den mest overlegne sejr på hele Night Of Freestyle Touren, med 104,6 dB over 98. Det føles vildt at slå de allerbedste i verden i Best Trick - såsom Pat Bowden, Luc Ackermann, David Rinaldo med flere. Jeg er super glad for NOF Touren i år, med 3 sejre i alt over 8 stop, samt samlet nr. 2 i Best Whip-finalen i Berlin. Nu står den på masser af FMX DANMARK-shows herhjemme, samt en masse store udenlandske shows, som ikke kan afsløres endnu. Og så deltagelse i "Danmark Har Talent" på TV2, og et kommende kæmpe FMX-event i København, som vi ikke kan offentliggøre endnu. Men stay tuned på facebook og Instagram, der er store nyheder på vej!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page