top of page

Sæsonstart i Tyskland og Holland


I den kommende weekend er der kickoff, på to af de helt store nationale serier i Europa - og det med mange danskere på programmet. ADAC MX Masters starter i Fürstlich Drehna, imens der køres Dutch Masters of Motocross i Oss. MX-Index har selvfølgelig lige fundet startlisterne til dig, så du kan være klar.

ADAC MX Masters har fået mange danskere på listen. DM har fået en afdeling mere, så datoerne falder sammen med svensk mesterskab. Derfor søger danskerne til Tyskland i stedet. Ligeledes har man ændret aldersreglerne i EMX85, der gør ADAC MX Masters mere interessant for dem der nu falder udenfor.

Du kan finde alle danskerne på startlisterne, lige her: https://www.adac-mx-masters.de/de/detailergebnisse-2019/fuerstlich-drehna-7295/

I Holland skulle første afdeling af DMoM være kørt tidligere, men man måtte aflyse på grund af vejret. Derfor bliver første afdeling den der køres i Oss i weekenden. Og også her er der danskere på programmet. Den opmærksomme læser vil dog nok bemærke, at et par navne går igen, så det bliver spændende at se, om kørerne vælger Holland eller Tyskland.

Du kan finde startlisterne til Dutch Masters her: https://dutchmastersofmotocross.nl/deelnemers/

Foto: Steve Bauerschmidt

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page