top of page

Nyt nummer af MOTO!


Du er træt af fnatmiderne i dagspressen, og alt hvad der nogensinde har stået i Se & Hør, men heldigvis er dit yndlingsmagasin om dit yndlingsemne, tilbage og klar til endnu en sæson! MOTO ruller igen i 2019, og nu er det første nummer klar! Du kan som altid læse det digitalt allerede nu, eller så kan du jo selvfølgelig kigge forbi første afdeling af DM i Næstved på søndag, og få det fysisk i hånden!

Du får for eksempel et kig på A-DM, interviews med JKN og Line Dam, stort billede til værkstedvæggen af den første danske røde nummerplade i VM, samt masser af andet spas + masser af billeder. Det vil du selvfølgelig ikke gå glip af. Find bladet lige her, eller nederst på forsiden af MX-Index.com! Go!

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page