top of page

Stefan Kjer tilfreds med comeback


Hvis du ikke har boet under en sten i det sidste årti, så burde du kende navnet Kjer Olsen - selvom vi har måttet undvære storebror Stefan Kjer Olsen det seneste års tid. Det er der dog heldigvis lavet om på nu, da Stefan vendte tilbage med et brag, til første afdeling af ADAC MX Masters i den netop forgangne weekend. Her løftede han flere øjenbryn, ved at være hurtigst af alle i kvalifikationen, og ved at følge den bedrift op med en samlet fjerdeplads på dagen i Masters-klassen. Vi spurgte derfor Stefan, hvordan det føltes at være tilbage. Her er hvad han svarede.

Stefan Kjer Olsen: "Det er selvfølgelig fedt at være tilbage, og også at køre løb igen, efter 1 års pause fra det hele. Inden vi kørte til Tyskland, var jeg selv ret spændt på hvor jeg ville ligge i feltet. Jeg føler selv at jeg har lavet en god forberedelse, haft en god vintertræning, og gjort de ting jeg skulle, men det er jo altid noget helt andet at køre løb. Så jeg er super glad og tilfreds med hvordan dagen forløb, og jeg kunne jo se at farten var god. Så jeg føler mig super klar til DM på søndag!"

Næste opgave bliver som sagt første afdeling af DM, der starter i Næstved på søndag!

Foto: Steve Bauerschmidt

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page