top of page

MX-Index Live! Dit nye TV-program om dansk motocross!


Danmarks udøvermæssigt største motorsportsgren har brug for at blive eksponeret på TV, det er der ingen tvivl om, og det har vi arbejdet for, mere end hvad godt er, her på MX-Index de seneste mange sæsoner. Vi har kæmpet en heroisk kamp, lige til det sidste, for at der skulle blive livestream fra DM i motocross igen i år, men udefrakommende faktorer og prioriteringer har desværre skudt det projekt ned.

Men frygt ej, crossgale drenge og piger! For selvfølgelig skal Danmark have levende billeder og sit helt eget show, af verdens bedste sport. I hvert fald så længe vi har noget at skulle have sagt. Derfor har vi, sammen med Nowstream, der er en helt ny streamingtjeneste, med masser af dansk sport ganske gratis, skabt MX-Index Live! Et program der bringer dig indslag, nyheder og indsigt i dansk motocross – på godt og ondt.

Første afsnit af programmet ruller over www.nowstream.eu på mandag klokken 20, hvor du kan se reportager fra første afdeling af DM i Næstved, et stort kig på Thomas Kjer Olsen og situationen i VM, samt andre aktuelle ting og sager omkring dansk motocross. Det er ganske gratis at kigge med, og skulle du nu misse showet, så ligger det der efterfølgende on-demand, lige så længe du kunne ønske dig.

Som altid har de gode mennesker fra 24MX været med på den værste, og valgt at støtte op om dansk motocross som TV-sportsgren. Uden deres hjælp havde det ikke været muligt at bringe noget som helst – og så har de da også lige smidt lidt lækre præmier efter os, som I kan vinde i programmet på mandag! Titanium fodhvilere? Kan du næsten køre uden?

Vi håber at I vil tage rigtig godt imod MX-Index Live. Vi har virkelig vendt hver en sten, for at give dansk motocross den skærmtid det fortjener. Ambitionen er at bygge programmet op, til at blive en sværvægter i det danske medielandskab. Og med jeres hjælp, kan det lade sig gøre.

Husk at se med på mandag klokken 20.00!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page