top of page

Pressemeddelelse fra Filten Racing

Søndag d. 21 april skydes sæsonen i gang for de allerhurtigste danske motocross kørere på den velkendte og lynhurtige Nisseringen ved Næstved.

Vi har alle set frem til efter en lang kold vinter at DM A sæsonen igen starter og den velkendte summen af racerne høres rundt på banen, kort sagt det er race time:

Filten Racing Team er naturligvis med bag bommen og stiller til start med de blå toptrimmede Yamaha Filten racere:

Mike Underbjerg Lauritsen #959 stiller op i AMX2, Mike sluttede på en flot 6. plads sidste år og er helt sikkert sulten efter en endnu bedre placering, Mike møder velforberedt op til sæsonen og er helt klar til at tage udfordringen op med placeringerne helt fremme hvor det er sjovt.

Sebastian Kærgaard #738 er igen at finde i A klassen efter i et par år har kørt Pitbike på højt niveau og vundet DM samt flere internationale løb, Sebastian stiller til start i AMX2 og vil helt sikkert bruge sine mange årig erfaring til igen at komme med helt i front og jagte de gode placeringer.

Michael Fido Østergaard #14 stiller igen i år til start i AMX1 klassen, Fido er kendt for at altid at gennemføre alle heat og kæmpe til det sidste, dette har medført gode resultater til Fido gennem årene.

Mathias Hansen #250 stiller også til start i AMX1 og er igen at finde i A klassen efter en lang skadespause med nyt korsbånd. Mathias vandt DM B i 2016 og glæder sig til en sæson uden skader, Mathias har knoklet med træningen og er rigtig glad for sin Yamaha YZF450 og glæder sig til en god sæson.

Filten Racing Team glæder sig til en god sæson og mange gode timer ude på banerne, Filten Racing Team er at finde under de blå telte i ryttergården, så kig forbi og hils på kørerne, husk også at tjekke ind på Filten Racing MX Shop som altid har gode tilbud på udstyr og dele til din racer, vi leverer lynhurtig og til altid gode priser, vi ses til en super race dag på Nisseringen

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page