top of page

MX-Index Live - 1:6


SÅ! Drenge og piger, store og små! Med let forsinkelse, er vi nu klar med første afsnit af MX-Index Live! Dit nye TV-program om dansk motocross, sponsoreret af 24MX. Du finder programmet ved at følge linket herunder, og det ligger der til hver en tid, så du kan se det når du har lyst. I første afsnit kan du se et fyldigt sammendrag fra første afdeling af DM i Næstved, høre et langt og åbenhjertigt interview med Thomas Kjer Olsen, tage med til EM for 65/85 i Lommel, vinde de fedeste titanium-fodhvilere, og ellers bare hænge ud og hygge med os, til en snak om hvor fedt motocross egentlig er.

Vi håber at I vil tage godt imod programmerne, som vi selvfølgelig udvikler undervejs. Som med alt andet, så er det en proces, at kaste sig ud, hvor ingen før har været. Men her på MX-Index, kan vi godt lide at fiske der, hvor ingen har fisket før. Vi lærer hver gang, og går efter at lave det endnu bedre - og til tiden - til næste gang. Vi er først lige begyndt!

Find første program her: https://nowstream.dk/videos/1-448-mx-live-16-naestved-2019

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page