top of page

Haarup tilbage på sporet


Mikkel Haarup pådrog sig desværre en skade under det britiske GP, og derfor har det danske stjernefrø været nødsaget til at se til fra sidelinjen i nogle uger. Men nu er han tilbage på cyklen igen, og vi har fået en status fra ham, på hvordan det går med at blive klar igen.

Mikkel Haarup: "Efter 3 uger af cyklen, er jeg nu tilbage igen, hvilket er mega lækkert. Efter de 3 uger, tog jeg hjem til Danmark og har nu været hjemme i 12 dage, hvor jeg har fået kørt en del timer på cyklen. Jeg tager dog til Belgien igen idag, for at komme igang med den "rigtige" træning sammen med teamet. Målet er at være tilbage i løbsform inden næste VM-afdeling der ligger i Mantova i Italien."

Foto: BJ Photo

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page