top of page

Flot dansk weekend i Slagelse


Vejret viste sig fra sin solrige - og køligt blæsende - side, da regionens bedste 65'ere og 85'ere, samt Europas bedste kvinder, dystede i Slagelse i den netop forgangne weekend. Det drejede sig om tredje afdeling af alle tre serier, og heldigvis var der masser af danskere på pletten, og de fik Dannebrog til blafre på Sjælland.

I 85cc ligger danskerne rigtig godt til, og de danske drenge, viste tænder på hjemmebanen i Slagelse. Andreas Krogh Jensen var på podiet i Lommel, og den bedrift gjorde danskeren efter i weekenden. En flot sejr i første heat, dannede fundamentet for Andreas' samlede tredjeplads. Lucas Bruhn missede lige netop podiet, men sjællænderen indtager den samlede tredjeplads i tabellen efter løjerne i Slagelse. Andreas Krogh Jensen er også oppe i top 10 i den samlede stilling - de placeringer der giver adgang til finalen i Tjekkiet - ligesom også Mads Fredsøe lige netop er inde i varmen. Desuden var både Nicolai Skovbjerg og Magnus Gregersen inde i den samlede top 10 i Slagelse.

I 65cc var der også godt med danskere på pletten - og de viste flaget så flot. Martin Lysdal sluttede afdelingen som 12'er - og det kunne være blevet til endnu mere, men desværre måtte den lille fyr lige ned på sidste omgang af andet heat, da han ellers lå inde i top 10. Frederik Stampe var også godt kørende, og sluttede som nummer 15, ligesom der også var flere point til MX-Index' personlige hussmølf, Mads Bengtson. Jacob Bloch og Storm Maymann kørte deres første EM-afdeling, og gjorde det virkelig flot, ligesom også Lukas Vissing kæmpede bravt, men lykkens gudinde var ikke med Lukas i Slagelse.

Traditionen tro, får Mads B lov at sætte ord på sin weekend i Slagelse:

"Den bane var så smadret. Men mine starter var gode. Så du dem? Det var faktisk ret sjovt, tror jeg? Jeg gjorde mit bedste. Så du at jeg smed benet ud når jeg hoppede? 85 var ret fedt. Og Dame-klassen også. Og burgerne i cafeteriet."

EM for kvinder var også tilbage i Danmark, og her var der også mange danske lyspunkter at spore. Sara Andersen har valgt at fokusere på VM i år, og altså ikke at forsvare sit EM, men i Slagelse var hun tilbage for en kort bemærkning. Og det blev en overlegen weekend, hvor danskeren var bedst i alle heat og alle sektioner. Line Dam Nielsen tog sjettepladsen i Slagelse, og indtager nu den samlede fjerdeplads i kampen om EM. Desuden havde vi også Malou Jakobsen på podiet i 125-kategorien. God kørt af alle danske piger!

Du kan finde resultaterne fra Slagelse her: https://speedhive.mylaps.com/Events/1657163

Du kan finde de samlede stillinger i EM-klasserne her:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page