top of page

Skovgaard uheldig i Mantova


Nikolaj Skovgaard har viet sit 2019 til 2-takteren, og som sådan, EM i 2-takts-klassen. Derfor var han også i aktion, da der i den forgangne weekend blev kørt ræs, i italienske Mantova. Som bekendt, så var der svære betingelser for kørerne, i hvert fald om søndagen, og vi fik en status fra Nikolaj, ovenpå weekendens strabadser.

Nikolaj Skovgaard: "Vi er er kommet ned på fast grund igen, efter det store mudderrace i Mantova. Overordnet set på hele weekenden, så er jeg ikke tilfreds. I mit første heat om lørdagen, er jeg indblandet i startstyrtet, så jeg havde lang vej op, men jeg slutter alligevel som nummer 20, på en bane med et meget højt tempo. Så jeg måtte bare gøre det om, om søndagen. Der gik banen dog fra at være hurtig, til at være den rene overlevelse. Men jeg fik en super start, i top 12 ca. Lige indtil 2-3 sving, hvor jeg ellers blev kørt af for fuld musik. Og jeg har et styrt mere midt i heatet, så jeg slutter som 17'er. Men jeg har EM-point med til Portugal, hvor jeg vil gøre mit bedste for at få endnu flere point med hjem. Så nu går turen over bjergene, til vi lander i Portugal."

Nikolaj og de andre lægger røgslør ud igen, allerede i den kommende weekend, hvor der skal køres i Portugal.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page