top of page

Til angreb på stækkede vinger - Kaduuz Racing

Motocross er en fabelagtig sport. Hvor man desværre kan gå fra at have næverne i vejret det ene øjeblik, til at de hurtigt kan falde til gulvet det næste, og være knyttet i ærgerlig afmagt. DM 2019 er startet godt for den gule armé, der har kæmpet med i den sjove ende af tabellen. I MX1 var Rasmus Johansen endda helt oppe i top 5 til anden afdeling i Randers, i det ellers historisk hårde felt. Men ak. I perioden imellem afdelingerne, pustede ulykkens vinde til fynboen, der desværre må sidde udenfor i den kommende afdeling i Holstebro, med et brækket kraveben.

Det er en ærgerlig Rasmus, der ærgrer sig over at skuffe fans og støtter, men han lover, at han gør hvad han kan, for at være hurtigt klar igen. Forhåbentlig allerede i Aalborg.

Da Jonas Alex Olsen også sidder ude i Holstebro, efterlader det Thomas Rasmussen, som last man standing - men sikken en! Slideren med #454, arbejdede sig op igennem feltet i Randers, og igen gør han sig gældende i den samlede top 10. Thomas knokler på I Holstebro, og holder fanen højt for resten af holdet.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page